Sub Launch? - Heck no Mr President!

Place bug reports / questions here.

Moderators: Legend, Balthagor, Moderators

Post Reply
ChomZinn
Corporal
Posts: 2
Joined: Jul 14 2008

Sub Launch? - Heck no Mr President!

Post by ChomZinn »

I see a lotta How do I load/launch missiles posts, but Ill start this because I think Im special and deserving (kidding...) :-)

But- I have loaded 12 trident nuclear missiles on my SSN-726 Ohio Class, I see them in the cargo display of said boat, given launch permission, declared war. But- But! When I order the trident armed sub to sail anywhere outside of my US national waters (at war or otherwise) , it returns to nearest port and returns the tridents to the factory or depot, or wherever theyre stored when not on ships. And they wont launch from coastal waters. Bummer, dude. Was kinda hopin to ruin somebodys day.


Thanks and, when I get all these details figured and by patch...oh, five Id guess, this is gonna be my DREAM game. Thank you for making it, Battle-folks.
User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20864
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Sub Launch? - Heck no Mr President!

Post by Balthagor »

Do you still have initiative on?
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com
User avatar
Scott_B
Captain
Posts: 103
Joined: Jul 13 2008

Re: Sub Launch? - Heck no Mr President!

Post by Scott_B »

Put your defense minister against a wall they will move out after that. :lol:
ChomZinn
Corporal
Posts: 2
Joined: Jul 14 2008

Re: Sub Launch? - Heck no Mr President!

Post by ChomZinn »

Heh. okay. A foot. Somebody gotta foot? Any foot'll do. THen I'll just... insert it... right... rumph. Oh, eah- ats gooh. In my mouff...

Nuclear permission was not on. I feel like an alcoholic coke addled Yale graduate who runs a baseball team into the ground and then somehow meanders into the free worlds' leadership spot. And that is exactly why I love this game. You just cant mod this stuff up!

Now off to put food on my family.
:P
User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20864
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Sub Launch? - Heck no Mr President!

Post by Balthagor »

Saw a question on Discord about this, looked up the old ticket and realized this thread should have gotten updated for a "known issue" that remains unresolved

When loading missiles, they displace supplies. It is possible to load so much weight of missiles that the total supplies of the unit becomes zero. When supplies are zero, units run home for resupply.

Ticket 12131
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com
Post Reply

Return to “Issues and Support”