ctrl grab ceases to function when theres too much going on

Place bug reports / questions here.

Moderators: Balthagor, Moderators

Post Reply
User avatar
tkobo
Supreme Ruler
Posts: 12112
Joined: Jun 04 2002
Location: In a vast zionist plot ...RIGHT BEHIND YOU ! Oh Noes !

ctrl grab ceases to function when theres too much going on

Post by tkobo »

So you lose the way to grab more then one individual unit using ctrl in a stack.
This post approved by Tkobo:Official Rabble Rouser of the United Yahoos
Chuckle TM
User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20822
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: ctrl grab ceases to function when theres too much going on

Post by Balthagor »

We have a not about the shift override being broken as well. We'll test it some more.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com
StephaneDurette
BattleGoat Team
Posts: 32
Joined: May 01 2020
Human: Yes

Re: ctrl grab ceases to function when theres too much going on

Post by StephaneDurette »

ticket 26732
User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20822
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: ctrl grab ceases to function when theres too much going on

Post by Balthagor »

I think we've improved this for the next fast track. Let us know once version 691 or later is available.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com
Post Reply

Return to “Issues and Support”