Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war MOD )

Post mods you have finished or are working on here.

Moderators: Legend, Balthagor, Moderators

Post Reply
Message
Author
User avatar
Fistalis
General
Posts: 3303
Joined: Jun 23 2009
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Contact:

Re: Modern World Scenario v0.83 ( Supreme ruler cold war MOD

#826 Post by Fistalis » Sep 24 2013

0.84 is now live. See my forums for the changelog.
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.

User avatar
Fistalis
General
Posts: 3303
Joined: Jun 23 2009
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Contact:

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#827 Post by Fistalis » Sep 25 2013

version 0.84 has been hotfixed with version 0.84a
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.

User avatar
number47
General
Posts: 2649
Joined: Sep 15 2011
Human: Yes
Location: X:913 Y:185

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#828 Post by number47 » Sep 25 2013

:P
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr

Poppet
Corporal
Posts: 2
Joined: Sep 16 2013
Human: Yes

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#829 Post by Poppet » Oct 15 2013

There seems to be a problem with missile production. It's always says that missiles are being produced in all factories but they never are. There's no way to try to stop making missiles or start making missiles because the production lines are always busy making nothing.

User avatar
Fistalis
General
Posts: 3303
Joined: Jun 23 2009
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Contact:

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#830 Post by Fistalis » Oct 15 2013

Poppet wrote:There seems to be a problem with missile production. It's always says that missiles are being produced in all factories but they never are. There's no way to try to stop making missiles or start making missiles because the production lines are always busy making nothing.
Just tested with the U.S. missile production is working fine. is this with a specific nation? Do you have a save you could share?

Are you fully updated etc? Does the AI have control of your Missile production?

I've seen a similar bug pop up a LONG time ago but it involved land fabs. It was a rare unreproducable bug that the user was only able to fix via demolishing the fabs and rebuilding them. It's likely this is a rare bug with the game itself not the mod.
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.

User avatar
number47
General
Posts: 2649
Joined: Sep 15 2011
Human: Yes
Location: X:913 Y:185

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#831 Post by number47 » Oct 19 2013

Are military personnel reserves number locked for every country? I went from 4M to 17M population and I'm still at 70k total reserves HUH
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr

User avatar
Fistalis
General
Posts: 3303
Joined: Jun 23 2009
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Contact:

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#832 Post by Fistalis » Oct 19 2013

number47 wrote:Are military personnel reserves number locked for every country? I went from 4M to 17M population and I'm still at 70k total reserves HUH
shouldn't be.. should increase over time as long as you aren't reducing military spending. what country were you playing?
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.

User avatar
number47
General
Posts: 2649
Joined: Sep 15 2011
Human: Yes
Location: X:913 Y:185

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#833 Post by number47 » Oct 19 2013

Fistalis wrote:
number47 wrote:Are military personnel reserves number locked for every country? I went from 4M to 17M population and I'm still at 70k total reserves HUH
shouldn't be.. should increase over time as long as you aren't reducing military spending. what country were you playing?
Croatia, and my spendings on salaries are maxed...could be those 120.000 military casulties are messing up my reserves? :lol: Damn, those Chinese are ruining my game with their +300km range artillery |O |O |O

Oh, one more question. If I use ctrl+shift+S to remove fog of war and then return it, does the fog of war return for the AI too or not? It seems they are bombing me in places that are far beyond their visual range HUH
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr

User avatar
number47
General
Posts: 2649
Joined: Sep 15 2011
Human: Yes
Location: X:913 Y:185

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#834 Post by number47 » Oct 19 2013

Also, I noticed that air field and sea pier have bigger annual maintenance than air base and sea port. Is that intentional?
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr

User avatar
Fistalis
General
Posts: 3303
Joined: Jun 23 2009
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Contact:

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#835 Post by Fistalis » Oct 19 2013

number47 wrote:Also, I noticed that air field and sea pier have bigger annual maintenance than air base and sea port. Is that intentional?
I'll take a look at it.. I had to rebalance maintentance costs after update 3 if you remember so that may be something i missed.

As for the fog of war question thats one you'll have to direct to balt I believe it does but i don't know for sure.
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.

C64
Sergeant
Posts: 12
Joined: Nov 15 2010
Human: Yes

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#836 Post by C64 » Oct 27 2013

Poppet wrote:There seems to be a problem with missile production. It's always says that missiles are being produced in all factories but they never are. There's no way to try to stop making missiles or start making missiles because the production lines are always busy making nothing.

1.) If i start a game without units, missiles can not be produced.

2.) bosnian marines are invisible

sorry my english is bad.

User avatar
Fistalis
General
Posts: 3303
Joined: Jun 23 2009
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Contact:

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#837 Post by Fistalis » Oct 27 2013

C64 wrote:
Poppet wrote:There seems to be a problem with missile production. It's always says that missiles are being produced in all factories but they never are. There's no way to try to stop making missiles or start making missiles because the production lines are always busy making nothing.

1.) If i start a game without units, missiles can not be produced.

2.) bosnian marines are invisible

sorry my english is bad.
1. This mod was never intended to start without units.. there is too much unit scripting to create teh rebels for that to be even remotely functional.

2. Someone mentioned this and I forgot to write it down.... adding it to list for 0.85.
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.

User avatar
number47
General
Posts: 2649
Joined: Sep 15 2011
Human: Yes
Location: X:913 Y:185

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#838 Post by number47 » Oct 27 2013

Fistalis wrote:
C64 wrote:2.) bosnian marines are invisible.
2. Someone mentioned this and I forgot to write it down.... adding it to list for 0.85.
Yeah, someone mentioned it... :roll: :P
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr

golden.pole
Captain
Posts: 103
Joined: Jun 15 2010
Human: Yes

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#839 Post by golden.pole » Oct 27 2013

Im playing the cold war scenario of this mod. USSR is called China. So there are two China countries, one led by Stalin
.....[]......
..IIII[]III...
.....[]......
.... []......REPENT and BELIEVE the GOSPEL.

User avatar
Fistalis
General
Posts: 3303
Joined: Jun 23 2009
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Contact:

Re: Modern World Scenario v0.84a ( Supreme ruler cold war M

#840 Post by Fistalis » Oct 27 2013

golden.pole wrote:Im playing the cold war scenario of this mod. USSR is called China. So there are two China countries, one led by Stalin
It has to do with the way the game caches names. This only happens if you selected the modern world scenario prior to starting the cold war campaign without restarting the client.

So to prevent this in the future.. if you're going to play the cold war campaign, don't select the modern world scenario before starting it. Just go straight to cold war. If you do by accident simply restart the client then choose cold war. Once you've started a game with this issue its baked into your save so no way to resolve it.
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.

Post Reply

Return to “Modding Show & Tell”