"Stuck" Unit

Place bug reports / questions here.

Moderators: Balthagor, Moderators

Post Reply
GIJoe597
Board Admin
Posts: 2896
Joined: Sep 29 2008
Human: Yes
Contact:

"Stuck" Unit

Post by GIJoe597 »

I ordered a Curtiss NC (Nancy) out of reserve from Renton, Washington. The plane just hovered in the air above Renton (city), not Air Base. When attempting to move it, it would not move, yet continued to use fuel. After trying various commands on it, Return to Base, Reserve, Repair, Scrap, none of which worked. I was finally able to get it to move, but only within the confines of the Puget Sound. It will also refuel when in the Sound.


I believe it is now being considered a naval asset.

If requested, save is available.




NOTE: I earlier also had the old issue with a naval asset leaving a port which got stuck. I was able to Scrap it.
User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20506
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: "Stuck" Unit

Post by Balthagor »

Might need a savegame for this. Unit stats look normal.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com
GIJoe597
Board Admin
Posts: 2896
Joined: Sep 29 2008
Human: Yes
Contact:

Re: "Stuck" Unit

Post by GIJoe597 »

The stats are fine as far as I can tell, I have used the plane(s) before. It is just that particular plane. I have to wait a bit for one to come out of production before I try a different plane, same design.

Email sent to "you". I was going to send to support@, but seen also info@ and a couple times you posted you or support. So chris@ it is.

Attachment to email file name: GreatWarPlaneSTUCK.SAV (9,989K)
GIJoe597
Board Admin
Posts: 2896
Joined: Sep 29 2008
Human: Yes
Contact:

Re: "Stuck" Unit

Post by GIJoe597 »

I just noticed there is another one stuck down at the only other Air Fabrication plant at Dobbins ARB, Ga. It is stuck in the river near there and will not leave it.

Additional info, I have reserved and un-reserved a couple of different plane types and they still work. It seems to either be just this design or just these two planes.
GIJoe597
Board Admin
Posts: 2896
Joined: Sep 29 2008
Human: Yes
Contact:

Re: "Stuck" Unit

Post by GIJoe597 »

More info. The plane has a "movement type" of Amphibious. I also realized I have never used the model before. It was a new one I had just produced. It was a "flying boat" but I am pretty sure it could still get into the air. :)
User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20506
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: "Stuck" Unit

Post by Balthagor »

Are you perhaps using "formation move" and "move at common speed"? this can make aircraft do strange things...
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com
GIJoe597
Board Admin
Posts: 2896
Joined: Sep 29 2008
Human: Yes
Contact:

Re: "Stuck" Unit

Post by GIJoe597 »

No sir.
Draken
General
Posts: 1163
Joined: Jul 14 2004
Human: Yes
Location: Space Coast, FL

Re: "Stuck" Unit

Post by Draken »

I see this as well on 10.1.37 . Curtiss NC

In may case, the whole battle group of 5 got stuck.

Another difference I noticed in its stats is that it is not set as mission type unit ...

Save game available if needed. Just let me know
Violence is the last refuge of the incompetent.
Isaac Asimov, Salvor Hardin in "Foundation"
-
Si vis pacem, para bellum
-
It is hard to free fools from the chains they revere.
Voltaire
User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20506
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: "Stuck" Unit

Post by Balthagor »

Thanks, typo in the move type of the Curtiss NC. Fixed for next update.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com
Post Reply

Return to “Issues and Support”