[BUG] Buildings not finishing ...

Moderators: Balthagor, Legend, Moderators

Post Reply
Message
Author
Vonthoma
Warrant Officer
Posts: 42
Joined: Aug 18 2007

[BUG] Buildings not finishing ...

#1 Post by Vonthoma » Nov 28 2017

Hi there,

brother and I bought the DLC
and started a MP game 1914 scenario ...
I am playing Germany he Austrian/Hungaria,

Tried to build some Timber Mills on the best German Hex available, even with 7 pioneers for support, but the buildings NEVER FINISHING not even one percent ...

seems there is one Timber Mill to much on the hex ...
tried to scrap and delete them, not possible

Please could someone tell me , how I get rid of them, so that I could built new working ones

THANKS

PS: Thanks for the DLC with Steamnetwork , now I was able to convince brother to play a MP game with me !

Image

Vonthoma
Warrant Officer
Posts: 42
Joined: Aug 18 2007

Re: [BUG] Buildings not finishing ...

#2 Post by Vonthoma » Nov 29 2017

If someone wants to try ...
as it is a MP Game, I need a solution without time changing :-O
here the MP game, you have to choose Germany
https://drive.google.com/file/d/1ThjyVD ... sp=sharing

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20786
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: [BUG] Buildings not finishing ...

#3 Post by Balthagor » Nov 30 2017

I've replied to this on steam. We'll investigate.
21698
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

LCcmdr
Sergeant
Posts: 11
Joined: Aug 06 2014
Human: Yes

Re: [BUG] Buildings not finishing ...

#4 Post by LCcmdr » Jan 28 2018

1. Under the Resources, did you lock the minister out of the fourth option of "repairs and construction"?
2. Are you under supplied in "Electricity"?

Those are first two suggestions to investigate.

I checked on a recent game and I've got the same configuration of timber mills in the exact location as you, and they've all been built.

Hope it's an easy fix.

Post Reply

Return to “Multiplayer Games”