Sea transport no longer go into reserves

Place bug reports / questions here.

Moderators: Balthagor, Legend, Moderators

Post Reply
Message
Author
YoMomma
Brigadier Gen.
Posts: 601
Joined: Jun 27 2015
Human: Yes
Contact:

Sea transport no longer go into reserves

#1 Post by YoMomma » Nov 09 2017

Ok this is since a few patches. Transport ships only go to reserves at the main port (by the delivery point). Obviously this wouldnt be a big of annoyance if they dont sit idle in other ports, but actually find the port with delivery point.

Just thought i would mention it, to me this is an introduced bug and not sure if it is a feature not working properly or all just should using all the ports for reserving transport ships. Very raraly it wont even reserve at the main port.
Im just glad i run my own unit file.

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20746
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Sea transport no longer go into reserves

#2 Post by Balthagor » Nov 24 2017

I was able to move UK transports from Newcastle to Portsmouth and from Portsmouth to Belfast. Can I get more details on the issue?
21681
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

YoMomma
Brigadier Gen.
Posts: 601
Joined: Jun 27 2015
Human: Yes
Contact:

Re: Sea transport no longer go into reserves

#3 Post by YoMomma » Apr 21 2018

yeah its weird. i can give you a save and show specifics. Sometimes they reserve and sometimes they refuse and stay greyed out.
Im just glad i run my own unit file.

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20746
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Sea transport no longer go into reserves

#4 Post by Balthagor » Apr 21 2018

Sure, ticket 21681. Be sure to include details on how I reproduce the issue.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

Post Reply

Return to “Issues and Support”