BGForums

BattleGoat Studios
It is currently May 25 2017

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Build a Barracks?
PostPosted: Jul 09 2014 
Offline
Lieutenant

Joined: Jun 25 2008
Posts: 99
Maybe I'm blind, but I can't find an option to build a barracks. I would have thought it would be listed under the buildable facilities under the Defense tab, along with the Air Base, Sea Port, which are places where units can be held in reserve. I've also looked under each of the other tabs, being sure to scroll down each time. I actually haven't tried to build a barracks until now, since the existing ones were fine.


Top
   
 Post subject: Re: Build a Barracks?
PostPosted: Jul 09 2014 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 19968
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
You are correct, not sure how we missed that. We'll look into fixing it.

Use the right click - build - military option, it should be there.
20104

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
 Post subject: Re: Build a Barracks?
PostPosted: Jul 09 2014 
Offline
General
User avatar

Joined: Sep 15 2011
Posts: 2422
Human: Yes
Location: X:913 Y:185
Balthagor wrote:
You are correct, not sure how we missed that. We'll look into fixing it.

Use the right click - build - military option, it should be there.
20104


:lol: You didn't miss it...it was reported during the first "beta testing"...yes, by me :P . And your response was similar:
Balthagor wrote:
Bug that it's in none of the lowered, right click, build, military to get around that.
18221


I know we are all getting old but this is getting ridiculous :D

_________________
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr


Top
   
 Post subject: Re: Build a Barracks?
PostPosted: Jul 09 2014 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 19968
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
I thought that sounded familiar. Thanks.

I'll have to beat on George when I get into the office.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
 Post subject: Re: Build a Barracks?
PostPosted: Jul 17 2014 
Offline
Warrant Officer

Joined: Jul 17 2014
Posts: 25
Human: Yes
click to start building a land production facility in a spot that does NOT have one...this will also start a barracks, delete the other buildings started and you will have just a barracks left..
bob


Top
   
 Post subject: Re: Build a Barracks?
PostPosted: Jul 18 2014 
Offline
General
User avatar

Joined: Sep 15 2011
Posts: 2422
Human: Yes
Location: X:913 Y:185
Bob wrote:
click to start building a land production facility in a spot that does NOT have one...this will also start a barracks, delete the other buildings started and you will have just a barracks left..
bob

And if you want to build them in the city? :P

_________________
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr


Top
   
 Post subject: Re: Build a Barracks?
PostPosted: Oct 12 2014 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 19968
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
Fixed for the next update (8.2.18)

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited