BGForums

BattleGoat Studios
It is currently Sep 23 2017

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mar 26 2014 
Offline
Lieutenant

Joined: Dec 07 2013
Posts: 59
Human: Yes
Hi guys! I cant seem to find the BT-2 tank design when I try to manually build... (putting stuff in queue)

I played as China and bought the tank-desing
And i played as its origin-country USSR

However the tank is "autobuilt" but i cant find it when going trough land designs "tanks".......

Is this a bug or is it for some reason hid among some other army-group like recon, transport or whatever... (I tried finding it!)


Top
   
PostPosted: Mar 26 2014 
Offline
General

Joined: Feb 10 2012
Posts: 2024
Human: Yes
Did you tried checking "show obsolete units" in options menu?

_________________
Please teach AI to liberate and colonize instead of only annexing!


Top
   
PostPosted: Oct 04 2014 
Offline
Lieutenant

Joined: Dec 07 2013
Posts: 59
Human: Yes
I forgot i posted this question. But the Q remains.

I cant seem to find BT2... and yes i checked the "show obsolete units"

Is it a bug or do you have any other tips?


Top
   
PostPosted: Oct 07 2014 
Offline
General
User avatar

Joined: Sep 15 2011
Posts: 2467
Human: Yes
Location: X:913 Y:185
pex666 wrote:
I cant seem to find BT2... and yes i checked the "show obsolete units"

Did you check the "show replaced units", too? :lol:

_________________
Image
"If everyone is thinking alike, someone isn't thinking."
- General George Patton Jr


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited