BGForums

BattleGoat Studios
It is currently Feb 23 2018

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mar 03 2015 
Offline
Private

Joined: Mar 03 2015
Posts: 1
Human: Yes
Hello,

Figuring out the game. Need some help please.

Playing as Canada in year 1950. Tried to fabricate new units. No matter what I try it seems impossible to fabricate new units. I can add them to the queue but the never start production. The queue just stays the same...as if the game were paused.

At all the fabrication locations (land, air, sea) I have 50+% supply. I have 30 available and 7 deployed on the bottom of the screen (military availability). I have all facilities activated (fabrication facilities that is) and no lightning bolt is present.

It seems that I can add things to the queue (and yes I have all available supplies of all types...and supply to the hex is as stated above: 50+%) but the build queue doesn't actually result in anything being produced. The queue can be full and the production still reads: 0/4.

Can't think of what I'm missing. Thank you for any help you can provide.


Top
   
PostPosted: May 08 2015 
Offline
Lieutenant

Joined: Apr 19 2015
Posts: 70
Human: Yes
Location: USA
How many units have you put in the queue?

_________________
when you can't build an army, buy it. :evil:


Top
   
PostPosted: May 08 2015 
Offline
General

Joined: Feb 10 2012
Posts: 2095
Human: Yes
Do you have enough MGs?

_________________
Please teach AI to liberate and colonize instead of only annexing!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited