Nuke bug

Place bug reports / questions here.

Moderators: Legend, Balthagor, Moderators

Post Reply
Message
Author
User avatar
GreenGoblin
Brigadier Gen.
Posts: 646
Joined: May 20 2013
Human: Yes

Nuke bug

#1 Post by GreenGoblin » Aug 10 2014

I found this on the wiki:
Currently there is a bug when manually deploying missiles to a specific unit (all types, not just air).

If you want to deploy them therefore, make sure you open reserves and go straight to missile reserves before you select the units you want to load missiles onto.
I understand that development for SRCW has finished but is there any chance that the community could be told how to fix this. I would like to have a go myself but I don't know where to start.

User avatar
GreenGoblin
Brigadier Gen.
Posts: 646
Joined: May 20 2013
Human: Yes

Re: Nuke bug

#2 Post by GreenGoblin » Aug 25 2014

Come on people. :-(

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 19926
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Nuke bug

#3 Post by Balthagor » Sep 15 2014

Sorry for the slow reply, I had to do some digging. I couldn't remember the solution.

According to my notes, if you jump into the research dept. and view what missiles are available for research then go back to missiles you own the list works fine.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

User avatar
GreenGoblin
Brigadier Gen.
Posts: 646
Joined: May 20 2013
Human: Yes

Re: Nuke bug

#4 Post by GreenGoblin » Oct 08 2014

Since this game is still on sale and was only released three years ago, any chance this could get fixed in a legacy patch? It seems to have been fixed in SRU so maybe you guys know what was causing it?

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 19926
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Nuke bug

#5 Post by Balthagor » Oct 08 2014

Certainly not when we have less than 10 days to release of this one. Unlikely.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

User avatar
GreenGoblin
Brigadier Gen.
Posts: 646
Joined: May 20 2013
Human: Yes

Re: Nuke bug

#6 Post by GreenGoblin » Oct 08 2014

OK, don't worry I will bug you later... :P

Post Reply

Return to “Issues & Support”