BGForums

BattleGoat Studios
It is currently Feb 21 2018

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
PostPosted: Dec 26 2012 
Offline
Lt. Colonel

Joined: May 24 2005
Posts: 235
The minister should not queue nuclear missiles/bombs if I have that option unchecked in the fabrication option.
Moreover it should not prioritize air launched missiles that much, it seems to only those are fabricated if I enable that option,
the fabricated missiles should come from all checked categories in equal quantities.

_________________
Overlord
Image


Top
   
PostPosted: Dec 26 2012 
Offline
General
User avatar

Joined: Jun 23 2009
Posts: 3297
Human: Yes
Location: x:355 y:216
Overlord wrote:
The minister should not queue nuclear missiles/bombs if I have that option unchecked in the fabrication option.
Moreover it should not prioritize air launched missiles that much, it seems to only those are fabricated if I enable that option,
the fabricated missiles should come from all checked categories in equal quantities.


It prioritizes missiles like all units. By stats. That being said you can exclude a missile design if you think its building it too much.

_________________
Si vis pacem, para bellum
my Supreme Ruler mods Site
Redistribution of my mods is prohibited. By downloading them you agree to not redistribute the file(s) without expressed permission.


Top
   
PostPosted: Feb 20 2013 
Offline
Corporal

Joined: Aug 03 2012
Posts: 6
Human: Yes
Fistalis wrote:
Overlord wrote:
The minister should not queue nuclear missiles/bombs if I have that option unchecked in the fabrication option.
Moreover it should not prioritize air launched missiles that much, it seems to only those are fabricated if I enable that option,
the fabricated missiles should come from all checked categories in equal quantities.


It prioritizes missiles like all units. By stats. That being said you can exclude a missile design if you think its building it too much.



NO YOU **** CAN'T



The exclude unit option ONLY hides the unit from view. The AI is still very happy to build it.


Top
   
PostPosted: Feb 20 2013 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20582
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
What version are you running? I tested myself and confirmed it fixed.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
PostPosted: Dec 15 2013 
Offline
Brigadier Gen.

Joined: Aug 13 2012
Posts: 581
Human: Yes
why is missile autobuild not working??


Top
   
PostPosted: Dec 15 2013 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20582
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
I have no idea what you're talking about, it works just fine.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
PostPosted: Dec 15 2013 
Offline
Brigadier Gen.

Joined: Aug 13 2012
Posts: 581
Human: Yes
I mean that missile production works not as the three other where when I select autobuild option AI starts building units randomly. This happens not for missiles and I must order manually them.


Top
   
PostPosted: Dec 15 2013 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20582
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
Yes it does happen for missiles, I retested it before posting. If you turn on AI autobuild for missiles (defaults on at the start of the game) the AI will build missiles for you.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
PostPosted: Dec 30 2013 
Offline
Brigadier Gen.

Joined: Aug 13 2012
Posts: 581
Human: Yes
Theese are my options..
which parametre affects missile autobuild?


&&GMC
startymd: 2013,12, 1
defaultregion: 1114
difficulty: 0,0,0
resources: 3
initialfunds: 3
reservelimit:
aistance:
startyear:
techtreedefault: 1
nocapitalmove: 0
regionequip: -1
limitdareffect: 0
limitmareffect: 0
wminvolve: -1
wmduse: -1
fastbuild: 0
govchoice: -1
grouployaltymerge: -1
groupresearchmerge: -1
relationseffect: 0
limitinscenario: 0
mapmusic:
victoryhex: ,
svictorycond:
gamelength:
missilenolimit: -1
alliedvictory: 0
restricttechtrade: 0
approvaleff: 2
wmdeff: 2
debtfree: 0


Top
   
PostPosted: Dec 30 2013 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20582
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
None of those. By default, all games start with Missile auto build on and other branches off. You can adjust these in the defense dept.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
PostPosted: Dec 30 2013 
Offline
Brigadier Gen.

Joined: Aug 13 2012
Posts: 581
Human: Yes
Missile autobuild is by default on but nothing happens. I must select manually a missile design to start it's production.


Top
   
PostPosted: Dec 30 2013 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20582
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
What region what scenario/campaign/sandbox?

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
PostPosted: Jan 01 2014 
Offline
Brigadier Gen.

Joined: Aug 13 2012
Posts: 581
Human: Yes
sr2020 gold, global crisis, greece, russia and several other countries I have tried to play.


Top
   
PostPosted: Jan 01 2014 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20582
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
When I start a game of Global Crisis as Russia and do nothing but roll time, on the second day I have 15 missiles in the queue. On the third day they move into production.

See Defense - Fabrication - Missiles.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited