Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

Get installation help, discuss issues, and submit bug reports in this section. Take a read through before posting... sometimes your problem may have already been discussed.

Moderators: Legend, Balthagor

Message
Author
tonystowe
Colonel
Posts: 462
Joined: Apr 10 2006
Location: Tennessee

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#16 Post by tonystowe » Jul 02 2010

I am going to sound like a total retard by admitting this, but, I have copied the save files into every multiplayer save directory that I could find in the SR2020 directory. Then I even copied the MP save folder into mydocuments/mygames/... and still the game will not show up on the MP list. The only thing I see is "Waiting...."

Hundane
General
Posts: 1858
Joined: Sep 11 2008

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#17 Post by Hundane » Jul 02 2010

Did you try hitting "host game" ?

User avatar
tkobo
Supreme Ruler
Posts: 11833
Joined: Jun 04 2002
Location: In a vast zionist plot ...RIGHT BEHIND YOU ! Oh Noes !

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#18 Post by tkobo » Jul 02 2010

Hhahahahahah, okay, you need to host a game.Bottom right button at that window i think.Then once youve declared yourself as hosting, you get to pick what game your gonna host.At that point look in the save game tab, and pick the save to play.Then pick the region you want to play,then start it.

If your going to delete they units in reserve,make sure you let the clock run at least one tick afterwards, then save the game.

Then start that save as the region you want to be playing in single player, let it run for a click,then save it.

Then move that last mulit save into the single player save folder, and load it in single player.And continue on as normal.

That first part has confused alot of people for some reason.
This post approved by Tkobo:Official Rabble Rouser of the United Yahoos
Chuckle TM

tonystowe
Colonel
Posts: 462
Joined: Apr 10 2006
Location: Tennessee

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#19 Post by tonystowe » Jul 02 2010

I must have the folder structure screwed up or something else as I have hit the Host Game selection and its looking for "Available Local Games" and all it shows its the "Waiting...." button. I can not believe that this is kicking my butt! |O

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20239
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#20 Post by Balthagor » Jul 02 2010

When you press the "Host Game" button at the bottom right of the screen it takes you to a lobby that looks like the single player scenario/campaign selection screen. If it's stuck there alt-tab to see if Windows security is holding it up.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

tonystowe
Colonel
Posts: 462
Joined: Apr 10 2006
Location: Tennessee

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#21 Post by tonystowe » Jul 02 2010

Balthagor wrote:When you press the "Host Game" button at the bottom right of the screen it takes you to a lobby that looks like the single player scenario/campaign selection screen. If it's stuck there alt-tab to see if Windows security is holding it up.
I did this and there were no security alerts showing. When I select MP game, the window underneath "Available Local Games" continuously shows "Waiting .... (the dots are flashing)". When I select "Host Game" the "Waiting" word remains showing but the dots go away. I have no idea what the issue might be - something ridiculously simple I am sure.

User avatar
tkobo
Supreme Ruler
Posts: 11833
Joined: Jun 04 2002
Location: In a vast zionist plot ...RIGHT BEHIND YOU ! Oh Noes !

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#22 Post by tkobo » Jul 02 2010

From that point it should only take a few seconds to move to the next screen.

Do you have a really slow machine ?
This post approved by Tkobo:Official Rabble Rouser of the United Yahoos
Chuckle TM

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20239
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#23 Post by Balthagor » Jul 02 2010

This could be caused by a problem in your networking settings on your machine.

have you been able to play any other games in multiplayer on that system?
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

tonystowe
Colonel
Posts: 462
Joined: Apr 10 2006
Location: Tennessee

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#24 Post by tonystowe » Jul 02 2010

I do not have time for MP games, so that answer is no. What system options can I check? I appreciate your help.

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20239
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#25 Post by Balthagor » Jul 02 2010

no clue. If it's a problem beyond the game I'm at a bit of a loss without being in front of the system to start troubleshooting.
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

Ragu
Brigadier Gen.
Posts: 574
Joined: Dec 14 2008
Location: Elland, West Yorkshire, England.

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#26 Post by Ragu » Jul 28 2010

Just thought I would drop this here. Same bug, but I find this one fun. All engineers, and this is wave #3. Good job I keep fortified positions where ever I conquer. :lol:

Image
Image

User avatar
Balthagor
Supreme Ruler
Posts: 20239
Joined: Jun 04 2002
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#27 Post by Balthagor » Jul 28 2010

Any chance of a save just before that hex changed hands?
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com

Ragu
Brigadier Gen.
Posts: 574
Joined: Dec 14 2008
Location: Elland, West Yorkshire, England.

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#28 Post by Ragu » Jul 28 2010

Sorry I don't. I thought the autosave might have grabbed it before hand, but it was quite a bit before.
Image

User avatar
tkobo
Supreme Ruler
Posts: 11833
Joined: Jun 04 2002
Location: In a vast zionist plot ...RIGHT BEHIND YOU ! Oh Noes !

Re: Just saw the old "spawn from dead barracks" bug again

#29 Post by tkobo » Jul 28 2010

It really is a fun bug,its one of those that ill miss if they ever manage to "fix" it.
This post approved by Tkobo:Official Rabble Rouser of the United Yahoos
Chuckle TM

Post Reply

Return to “Support & Issues - 2020”