BGForums

BattleGoat Studios
It is currently Sep 23 2017

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Jan 18 2017 
Offline
Colonel

Joined: Oct 08 2011
Posts: 423
Human: Yes
In the absence of a map editor, how can a new country be added to the campaign via scripting? I`ve read that it can be done. Can someone explain how?


Top
   
PostPosted: Mar 24 2017 
Offline
Brigadier Gen.

Joined: Aug 13 2012
Posts: 578
Human: Yes
new countries can be only recombinations of existing game regions. you can't split a game region to more regions or change the borders of existing regions.


Top
   
PostPosted: Jun 18 2017 
Offline
Colonel

Joined: Oct 08 2011
Posts: 423
Human: Yes
Just to clarify, in case someone with the know-how stumbles over this thread in the future. What I am trying to achieve is to script a number of hexes of an existing region to form part of a new (relatively small) state.

This would be the part I have no idea how to implement (though I`ve heard it can be done). Once that`s accomplished I guess I can find my way when it comes to making that new entity viable in the text files.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited