BGForums

BattleGoat Studios
It is currently Dec 12 2017

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: research of units
PostPosted: Nov 29 2005 
Offline
Captain

Joined: Nov 04 2005
Posts: 144
i am at level 115 of my research. i am the US. although i cant research the Aurora planes. i have researched everything but the nuclear, biological, chemical and the human cloning. i turned of WMD, so i didnt think i had to research it. what should i do?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Nov 30 2005 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20458
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
I believe I screwed up the unique numbers and overwrote that one during export on the last update (didn't I fix that in update 2? :-? ) so it is not appearing properly in the list. If you would like to correct it before the next update, find the Fi-6 GAC in your SRUNITS.CSV file in the custom folder, it should be #1091. It is marked as 1090, the same as the Aurora, so is bumping that one out :oops:

For those who don't want to bother with that, it will be fixed in update 4, sorry about that. :oops:

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
 Post subject: research of units
PostPosted: Nov 30 2005 
Offline
Captain

Joined: Nov 04 2005
Posts: 144
i did that, restarted the program and it didnt work. do i need to research any prequisite units, i didnt research the kite one or CC one i think, i cant remember the names.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Nov 30 2005 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20458
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
no, as soon as you reach the required tech level it will appear in the list. Units are never a prerequisite for other units and if any techs are required they will be pulled in when you queue up the Aurora.

Just realized, if you follow the mapeditor instructions it will only update the equipment list for custom scenarios, not regular ones. :oops:

...the unit will be fixed in update 4

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Nov 30 2005 
Offline
Captain

Joined: Nov 04 2005
Posts: 144
when will update 4 come out?

secondly, what do u mean if i follow map editro instruction? i redid the SRUNITS.csv file.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Nov 30 2005 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20458
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
That's what I meant, to correct the entry then re-import SRUNITS.CSV (as described in the mapeditor documentation)

For ETA on update 4 check the thread about that in general...

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Dec 01 2005 
Offline
Captain

Joined: Nov 04 2005
Posts: 144
i cant find the forum on update 4


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Dec 01 2005 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20458
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
http://www.bgforums.com/viewtopic.php?t=6522

Here you go.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited