BGForums

BattleGoat Studios
It is currently Dec 12 2017

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Transfering savegames
PostPosted: Jun 16 2008 
Offline
General

Joined: Dec 08 2007
Posts: 1722
Location: Tipton, UK
Ok, i have a copy on a vista and on a xp comp. When i transfer a file to the vista the file works, however when i do it the opposite way round the file just has xxxxxxxx xxxxxxxxx when i try to load it. My mate also has a vista and i have no problem when i transfer files from his but he gets problems when i transfer it from mine. I have them pretty much set up the same but i dont know why this has happened. I have reinstalled and still it does not work. do i need to transfer the output log aswell?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Jun 16 2008 
Offline
General

Joined: Dec 08 2007
Posts: 1722
Location: Tipton, UK
Also when i play online it is screwy as no matter what gov type i choose it always starts with democracy and yes i have the allow gov change box ticked and this is a problem. I have the nuke mod on all 3 but it only seems to be messing around with the one. Is it because i am not on the admins user area because on vista it does make a lot of difference i have heard.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Jun 16 2008 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20458
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
You don't need the log file and we've not had any problems using savegames from one system on another system regardless of the OS. If you're only having this problem with one system that usually means it's the system, not the game.

As for the Gov. type, I just tried it, and to my great surprise it seems you're right, that doesn't work! Unfortunately it's a little late to resolve. If I get a chance I'll look to see a workaround exists.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Jun 16 2008 
Offline
General

Joined: Dec 08 2007
Posts: 1722
Location: Tipton, UK
thanks, looks like my mate will have to host the games in future as my laptop will run his saves. yes finally found my first bug!

I will look on my laptop and see what is different to his next time he comes around and then try to fix it. If i can figure out why saves do not work i will post.

Although i have noticed that the saved games on vista dont actually go to the main game savegame folder. It goes to app data in users which is a pain to get to. Maybe i should change where the file is going to so that it does go to the right folder. however i have not done this on his laptop so i will have to wait to try.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited