BGForums

BattleGoat Studios
It is currently Oct 17 2017

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Feb 12 2007 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20359
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
You may be right, I'll add that to the notes. Thanks.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Jun 18 2007 
Offline
General
User avatar

Joined: Aug 20 2006
Posts: 1151
Location: MIDWEST USA
I am still experiencing this. Hope it is fixed in 2020.

Regards,
Feltan

_________________
ETA Five Minutes ......


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Jun 18 2007 
Offline
General
User avatar

Joined: Apr 22 2005
Posts: 2246
Location: Woods Bend, Alabama,USA
:lol: I said something about this awhile back, it deals with any unit still in reserve when u destroyed the base. I have switched regions before and selected deploy all units, at one base I destroyed, it was well over a 100 units that came out of the destroyed base. Most were in a bad shape and needed repair, seems that was the norm for all the units I have seen that I caused to deploy at destroyed bases. Later on, if I didn't deploy them, the AI deployed them at full strength and caused problems behind my lines.

_________________
In war destroy everything even the livestock.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mar 07 2008 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 11943
Location: In a vast zionist plot ...RIGHT BEHIND YOU ! Oh Noes !
Image

Related ?

The circle shows where a captured base was scrapped, the message in the email window is about the scrapped base at the circle.

Ive never noticed tgis before,but look at what its says.

"base completed and online"

_________________
This post approved by Tkobo:Official Rabble Rouser of the United Yahoos
Chuckle TM


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mar 07 2008 
Offline
Supreme Ruler
User avatar

Joined: Jun 04 2002
Posts: 20359
Human: Yes
Location: BattleGoat Studios
We had seen stuff like this before, but the "upgrades" code got a massive rewrite so who knows if the bug is still there or not, we'll be testing for it heavily during the beta stage.

_________________
Chris Latour
BattleGoat Studios
chris@battlegoat.com


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited